یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

بازداشت دبیرکل حزب النهضه تونس بدون صدور حکم قضایی

بازداشت دبیرکل حزب النهضه تونس بدون صدور حکم قضایی حزب اسلامگرای تونس از بازداشت دبیرکل این حزب بدون حکم قضایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب اسلامگرای النهضه تونس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: ماموران امنیتی عصر شنبه هفته جاری «عجمی وریمی» دبیرکل حزب النهضه را بدون حکم قضایی یا متوجه بودن اتهامی علیه او در منطقه «برج عامری» واقع در پایتخت تونس باز داشت کردند.

بر اساس این بیانیه، دو فرد دیگر که همراه دبیرکل حزب النهضه بودند نیز توسط ماموران امنیتی بازداشت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، در بیانیه حزب النهضه تونس آمده است: به رغم اینکه سرنوشت افراد بازداشت شده هنوز روشن نیست، اما این حزب از طریق وکلای حقوقی پیگیر روشن شدن سرنوشت آنان است.

بر اساس این بیانیه، ماموران امنیتی به دبیرکل حزب النهضه و دو تن از همراهش اطمینان دادند، هیچ مقام قضایی حکم بازداشت یا بازرسی از محل اقامت آنان را صادر نکرده است.

مقامات حاکم بر تونس تا شامگاه دیروز (شنبه) درباره بازداشت دبیرکل حزب النهضه و دو تن از همراهانش هیچ گونه ابراز نظری نکرده‌اند.

«قیس سعید» رئیس جمهور تونس با اعمال تدابیر استثنایی در سال ۲۰۲۱ پارلمان این کشور را منحل، نخست وزیر را برکنار کرد و شماری از رهبران احزاب سیاسی از جمله راشد الغنوشی رهبر حزب النهضه را به زندان انداخت.

احزاب سیاسی این اقدامات او را کودتا علیه روند دموکراتیک تونس خوانند، اما قیس سعید با انجام تغییر در قانون اساسی، حضور احزاب سیاسی در عرصه‌های تصمیم گیری کلان و موثر در تونس را محدود کرد و قدرت ریاست جمهوری را افزایش داد.

اکنون بیش از یکسال است که رهبر حزب النهضه در زندان به سرمی برد و این درحالی است که شخصیت‌ها و نهاد‌های بین‌المللی بار‌ها از مقامات حاکم بر تونس خواسته‌اند راشد الغنوشی ۸۳ ساله را هر چه سریع‌تر از زندان آزاد کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار